Rc Panels

RC Panels en haar partners transformeren razendsnel verouderde huizen in woningen van de toekomst. RC Panels plaatst met haar panelen een schil om de woning heen. De woning ziet er weer mooi en modern uit en krijgt een langere levensduur. De energiekosten zijn lager of nul. De eerste 25 jaar minimale onderhoudskosten en meer wooncomfort. Dit alles voor het woongeluk van huurders en eigenaars.

Verantwoordelijkheid

Als Supply Chain Planner stem je vraag en aanbod op elkaar af. Vanuit je analytische capaciteiten beoordeel je de orderstroom en de beschikbare productiecapaciteit en stemt dit af met de productie en andere Supply Chain partners.

De rol

  • Als Supply Chain Planner heb je dagelijks contact met de productieleiding, je bent eigenaar van de productieplanning waarbij het jou uitdaging is deze dusdanig te optimaliseren dat de productie zo efficiënt mogelijk kan produceren.
  • De basis voor een kwalitatieve productie planning is gelegd, deze dient echter verder geoptimaliseerd te worden waarbij Lean uitganspunten als linebalancing, takt en flow de uitgangspunten bepalen.
  • Je bent de spin in het web in de driehoek klant-leverancier-productie. Je bent goed in het afwegen van de verschillende belangen en prioriteiten.
  • Op basis van beschikbare productiecapaciteit, inkoop en rekening houdend met de lead-times en ordergroottes garandeer je de tijdige leveringen van eindproducten. Je hebt als drive de grondstoffen zo laat mogelijk binnen te laten komen met als doel de voorraden beheersbaar te houden. Met de Supply Chain partners zorg je ervoor dat vraag en aanbod binnen het bedrijf op elkaar worden afgestemd.
  • Je bouwt aan de relatie met onze Supply Chain partners en voert regelmatig overleg over o.a. de leverbetrouwbaarheid, openstaande issues en toekomstige verbeteringen. Je baseert je hierbij op rapportages die je, deels, zelf nog kunt ontwikkelen.
  • Het up-to-date houden van de beschikbare informatie, zodat alle gebruikers van het systeem toegang hebben tot, en kunnen vertrouwen op, de gepubliceerde planning behoort tevens tot jouw taak.
  • Je bent verbeteringsgericht en draagt bij aan optimalisatie activiteiten binnen jouw verantwoordelijkheidsgebied.